Helpdesk & FAQ

Een vraag over energiebewust ontwerpen?

Bent u architect en heeft u een concrete vraag over energiebewust bouwen of verbouwen, dan kan u beroep doen op onze helpdesk.

 

Stel uw vraag hier rechtstreeks

Hoe stel ik als lid een vraag?

NAV krijgt jaarlijks gemiddeld 3.000 vragen te verwerken. We proberen deze op een redelijke termijn op te lossen. U kunt ons hierin helpen door kort en gestructureerd uw vraag te formuleren. We lossen u vraag zo snel mogelijk op, ofwel via e-mail ofwel telefonisch. Mocht u na 10 kalenderdagen nog geen antwoord hebben gehad neem dan contact op met ons secretariaat.


Het formulier is tijdelijk afgesloten.

Architectenkantoor: *
Voornaam: *
Naam: *
E-mailadres: *
Tel.: *
Onderwerp vraag: *
Vraag: *

Nog 1000 tekens over.

* Verplichte velden

Mocht u na 10 kalenderdagen nog geen antwoord hebben ontvangen, neem dan contact op met het secretariaat van NAV, Netwerk Architecten Vlaanderen, op het nummer 02 212 26 99 of via info@nav.be.

Aanspreekpunt?

Aanspreekpunt voor het project is Arch. Melanie Vercruysse. In de uitvoering wordt ze bijgestaan door een expertenteam, een stuurgroep en kan ze beroep doen op de logistieke diensten van NAV.


Alle architecten, ongeacht ze aangesloten zijn bij een beroepsfederatie, kunnen beroep doen op deze dienstverlening.

Arch. Melanie Vercruysse
Adviseur studiedienst - Consulent Energie
02 212 26 99
energieconsulent@nav.be

 

faq

Heeft mijn klant een omgevingsvergunning voor het luik milieu nodig voor de afzonderlijke luchtwarmtepompunits in een appartementsgebouw? | 09-12-2019

Het betreft split systemen waarvan de buitenunits op het dak geplaatst worden.