Innovatie

Nieuwe handige, praktische dakisolatiegids voor de professional

7 december 2020

Heel wat professionals worden dag in dag uit geconfronteerd met vraagstukken op de werf. Hoe kan je bijvoorbeeld bij een renovatie het niveau van het terras behouden? Of hoe kan je vermijden dat er een opstap gecreƫerd wordt aan het raam en zo de bestaande schuiframen aangepast moeten worden? Wat als je bij nieuwbouw het afgewerkte vloerpeil binnen op hetzelfde niveau wilt als de afgewerkte terrasvloer? Wat als je met een dakkapel zit en je zelfdragende panelen wilt gebruiken op een hellend dak? En hoe isoleer je best na bij een hellend dak waar al isolatie is voorzien?

Recticel Insulation heeft de antwoorden op de meest gestelde vragen betreffende dakisolatie in een handige praktische gids gebundeld. Deze gids in pocketformaat is er voor de aannemers voor dakwerken, maar ook voor architecten bijvoorbeeld biedt het interessante informatie.

 

Surf naar dakisolatiegids.recticelinsulation.be en vraag je exemplaar aan.

 

Heb je jouw vraag niet teruggevonden of heb je een specifieke situatie waarbij je advies nodig hebt? Neem zeker contact op met één van de Recticel roadies via roadies@recticel.com of via 056 43 89 43.