Nieuws

Word jij de nieuwe Energieconsulent van NAV?

22 maart 2018

Na 7 jaar als coördinator van het energieconsulentenproject van NAV zal architect Angeliques Verspeurt vanaf 1 april een nieuwe uitdaging aangaan. NAV kijkt tevreden terug op de samenwerking en wenst Angeliques alle succes!
Angeliques wenst van haar kant alle architecten, verslaggevers, beleidsmakers,… te bedanken voor het vertrouwen dat jullie in haar hadden. NAV zal samen met de adviseurs van het project zorgen voor een vlot vervolg van het project.

Heb ook jij zin om deel uit te maken van de studiedienst van NAV? Bekijk dan zeker de vacature!

We zoeken iemand met een diploma architect, ingenieur-architect, burgerlijk of industrieel ingenieur bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring. Als adviseur biedt u de leden architecten advies en ondersteuning in beroepstechnische materies en in het bijzonder in energiebewust bouwen en EPB.


Je krijgt een boeiende en uitdagende functie in een team van 12 enthousiaste medewerkers. Bovendien kan je rekenen op een competitieve wedde, aangevuld met bedrijfswagen, maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering.

 

NAV, Netwerk Architecten Vlaanderen is de grootste sectororganisatie van en voor architecten. Naast belangenbehartiging staat NAV borg voor informatieverstrekking aan en ondersteuning van architecten.

 

De volledige vacature kunt u onderaan downloaden.

Documenten