Nieuws

Welkom op Energiebewustontwerpen.be

29 september 2017

Advies nodig over energiebewust bouwen of verbouwen? Meeroverepb.be is al enkele jaren dé place to be voor alle vragen rond energie van architecten en epb-verslaggevers. De website zit vanaf nu in een nieuw jasje en krijgt een nieuwe naam: Energiebewustontwerpen.be.

Het thema ‘energiebewust ontwerpen’ is actueler dan ooit. Architecten vervullen een voortrekkersrol in het pad naar een duurzame toekomst. En Energiebewustontwerpen.be speelt hier optimaal op in. Met handige tools en uitgebreide technische informatie wil NAV ontwerpers nóg beter begeleiden in een energieverhaal dat steeds verder evolueert.

 

Van EPB-regelgeving tot concrete bouwstrategieën: NAV bundelt, filtert en selecteert alle informatie over energiezuinig bouwen die relevant is binnen onze sector. Steeds helder en to the point.

 

De nieuwe site is overzichtelijker, makkelijker doorzoekbaar en oogt beter op mobiele toestellen. Zo vind je nog beter de weg naar populaire rubrieken als Kennis, Tools, FAQ en de helpdesk. Je vindt er voortaan ook een overzicht van BEN-referenties en een uitgebreide agenda met infosessies en events over energiebewust ontwerpen.

Een schatkist vol technische info

 

De vernieuwde Kennispagina biedt een schat aan technische info. De structuur is overzichtelijker en de artikels kregen een grondige update. Met de handige zoekfunctie vind je in luttele seconden het artikel dat je zoekt.

Handige energie-tools

 

Ga aan de slag met tal van online tools. Met deze modules kun je o.a. de energieprestatie van je ontwerp snel inschatten en gemakkelijk bijsturen tijdens het ontwerp.

 

Tal van extra’s

 

Op zoek naar inspiratie voor een BEN-woning? Op de homepage bundelen we ruim 160 BEN-referenties met een uitgebreide projectomschrijving op BEN-architect.be.

 

Wie volledig mee wil zijn met alle evoluties van energiebewust ontwerpen, kan terecht op de uitgebreide agenda met infosessies, cursussen en events.

We zijn erg trots op de nieuwe website en de artikels die we maken. We horen graag wat jij er persoonlijk van vindt. Vragen of feedback? Laat het ons weten via bs@nav.be